Thursday, September 30, 2010

.: Harini :.

sudah terlewat sgt nk ke klinik kesihatan jinjang, sepatutnya 14/09/10 hari tu dah kena pergi tapi kan ms tu ada kat penang, bila dah balik KL, ms plak takde ;p, nk tunggu ms yg sesuai punya pasal, hari ni la baru pergi... hehe nasib baik la tak kena tembak ngan nurse2 kat sana.. huhu

owhhh, mcm biasala bila dah ada kat sana nk kena timbang & ukur tinggi iffah tapi anak aku tu mmg susah tul la kalau nk kena bt semua tu, mesti nangis pastu harusla kena timbang ngan aku sekali! hmmmm...

berat : 12 kg
tinggi : tak dapat!

nasib baik la berat naik juga 1 kg, sbb iffah ni mmg susah nk makan.. ingatkan dah last kena g klinik, rupanya kena g lagi bln feb tahun depan.


banyak yg di update pasal iffah tp agak bz la (selalu pun mcm tu ;( ) , nk sambung bt kerja dulu..da.........

No comments:

Related Posts with Thumbnails