Monday, September 20, 2010

.: Raya Kali ni... :.

kali ni turn beraya ngan family aku, maknanya kat KL tapi raya ke-2 terus balik penang sbb cuti tak banyak kn.. mmg rs terkejar2 la, belum habis penat mlm raya (kan balik kerja jam 2 pagi) raya pertama tu mmg takde rehat langsung, beraya je la 1 haritu, mlm plak br terhegeh2 nk packing barang.. huhu

kami yg agak pink haritu.. huhu sorang je sesat,merah!

byk tau duit raya dlm sampul tu! ;p

tu la, bila dah banyak sgt hal nk kena bt sampai hampir2 lupa birthday iffah.. ni pun dah kelam kabut sbb mil nk bt mkn2 sikit ms kat penang, tu pun singgah jap kat SR beli kek durian cheese! simple je.. hoho

takpe, lain kali ibu beli kek yg santekkkkkk tau! ;p

janji sedap!




bila dah ngantuk, mcm2 ragamnya!

sian plak kat iffah bila ingat2 balik, takde acara tiup lilin, belon semua takde, sbb mmg last minute! ;(

psst : harini hubby balik ke penang lagi sbb MIL operate mata harini, semoga MIL cepat sembuh..amin

1 comment:

edrina said...

Happy Bday Iffah! Semoga didalam lindungan Allah selalu..amen

Related Posts with Thumbnails