Sunday, September 19, 2010

.: Sah! Menjadi Miliknya :.

amboi tajuk bukan main, kan sebelum ni aku penah bg tau kan yg husband aku tu mmg teringin giler nak beli ni ;- camera nikon D5000





sebelum hari raya haritu dia dah rembat dulu, tekejut aku bila balik2 je nampak camera ni.. aiyok! cepatnya!

mmg raya sakan sbb sikit2 nk snap, (my hubby lorr not me ok ;p) iffah la paling banyak gambar dia..huhu ai malu2 leee buwweekkk

senang2 nanti aku upload pic raya, tak dan ehhh sekarang ni.. da....

No comments:

Related Posts with Thumbnails