Friday, October 15, 2010

.: 3rd Anniversary :.

alhamdulillah.. sekejap je masa berlalu, harini dah 3 tahun aku berkahwin dengan Mohamad Raziff, semoga perkahwinan aku kekal & bahagia hingga ke akhir, insyaallah..

harini takde nk g mana2 pun tuk celebrate anniversary sbb mlm ni hubby nk g pahang, sedih ooowwhh tapi aku juga yg bg green light, sape suruh, padan muka! ;p sejak dia ada dslr tu, pening plak aku tgk dia tau, mana taknya sikit2 nk snap, sikit2 nk snap, ni nk g pahang sbb nk amik gambar kat dlm hutan juga la tu.. takpe la kan, sesekali bg dia enjoy ngan kawan2 dia, kalau nk ajak aku sorry la.. bolayan eehhh!

yg pasti mlm aku tido bkn keseorangan sbb ada peneman, seorang lagi cinta hati aku ngan hubby ni la... ;)

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

nsb baik laki ko tak terjebak dg badminton. laki aku men badminton 4 kali seminggu hahaha. gilo

isya said...

hahahaha, laki aku kaki bola la.. huhu nasib baik sekarang dah kurang sikit kalau dulu tiap2 minggu nk main je..

Related Posts with Thumbnails