Thursday, October 28, 2010

.: Kan aku dah cakap... :.

tgk ni, iffah mmg taknak kalah woooo, walaupun kat rumah dah leh on9 tp mmg susah nk tggu betul2 leh on9 dgn aman...huhuhu sbb nya iffah mesti nk join sama, kalau just tgk je takpe, ni tak, haruss dia tekan2 keyboard tu sampai dia puas hati, lg dimarah lg dia buat, sudahnya aku off kan sajork!




pernah haritu kat dlm bilik aku tido2 ayam (konon) sbb br lepas mkn ubat, tetiba mcm terdengar iffah mmbebel , rupa2nya dia buka sendiri laptop!!! ish, nasib baik dia tak reti mcm mana nk on, haih budak ni terlebih advance sudah...

sbnarnya dia ada laptop mainan, tp tu la, mana la sama kan?? kecik2 dah pandai memilih..gggrrrr

pssttt ~ nk ke tempat yg sejuk2 tuuuuu *next week!!! tak sabar! ;p

5 comments:

Marsha~ said...

hehehe... blom lagi dia demand nak tgk youtube tu... heheheh

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wahhhhhhh
dorang ni mmg macam ni tau
advance
fatin pun sama
dia tak puas hati guna jari, dia gna kaki pulak pijak keyboard. huhu


ko nak honeymoon kat mana? a=cameron? genting??
nak ikuttttttttttt
hihihi

isya said...

marsha ~ tu la... adogai, tv pun kadang2 berebut ngan dia...huhu


tinie ~ kaki??? rosak lerrrrr, tkpe, ibu dia leh beli yg br... hehehee

CH!!jom aaarrr!!!

NaSuha SuhDi said...

bestnye dh de laptop...ke notebook tu...aku pun tringin ni

isya said...

nasuha ~ beli la... hehe

Related Posts with Thumbnails