Wednesday, October 20, 2010

.: Let Go............. :.

brp kali guna je , pastu masuk dlm kotak balik.. ;p sebabnya aku adalah pemalas!!!! mula2 tu mmg la rajin , guna air + ais tp lepastu mcm takde MASA.. (baiknya alasan kan?? huhu)

dr aku simpan je kat umah tu, dah alang2 ada org nk beli baik jual je kan?? dpt gak duit time hujung2 bln ni.. ;)




bye bye air cooler.....


sebenarnya ada lg 1 aku rs mcm nk jual, duk terperap je dlm kotak dia.. bottle warmer brand tollyjoy , ada sape2 nk beli ke??? roger2 la! ;p aku guna sekali je, pastu masuk dlm kotak juga.. sbb dulu kan aku bf iffah sekejap je.. huhu



psstt ~ susah nk update blog sekarang sbb takde gambar nk post (adik aku pinjam camera tak reti2 nk pulangkan balik huh!) nk guna cemera gedabak tu tak reti plak..

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

brp ko nak jual? bayar ansur2 boleh? ekekeke

isya said...

tuk ko.. boleh aja... ;p

Related Posts with Thumbnails