Thursday, October 28, 2010

.: Ni Baru la Ggirl! :.

amacam cun tak anak aku??????????? wakakakakaka iffah yg sememangnya taknak kalah, apa yg aku bt semua dia nk ikut, nak cantik katakan... ;p

tk payah nk ajar, dia just tgk dr jauh pun dah boleh hafal step by step apa yg yg aku guna dr pakai toner sampai la ke lipstik (biasanya last sekali aku guna)..huhu



mmg iffah cepat *belajar*, budak2 mmg mcm tu kan??? sbb tu kena jaga2 pertuturan (ceewwah!) takut dia belajar yg bukan2 plak..

4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hihi
cun cun
anak aku pun sama
pagi2 lagi dah bising " bak bekap nak bekap"

isya said...

tinie ~ hahahaha... kata ggirl! ;p

@e_da said...

hahahaa kalau dah anak pompuan mesti nak melawa punya..taklama lg belajo2 make up la tu iffah

isya said...

eda ~ tu la pasalnya.. leh kalah omak.. hehe

Related Posts with Thumbnails