Tuesday, October 5, 2010

.: Semakin malas.. :.

knp eehh, mood mcm takde je nk berblogging?? hmmmm... sbb kerja ke?? tp dulu banyak keje mcm mana pun aku masih boleh update blog, takde citer nk update??? haihhh banyak, tp sbb tak tau nk start dr mana bt cerita tu dah jd 'basi'..

wwwwoooooiii T* , phone dah pasang tapi streamyx bila boleh guna????????????????????? ni boleh mendatangkan marah!!! ;p (tak baik kan??)

yang sebenarnya aku mls dah nk on9 kat opis, nk jd pekerja contoh la katakan... sila muntahhh *buweeekkkk'

dah dah, sebelum aku merepek yg bukan2, baik aku balik dulu rumah.. da....

No comments:

Related Posts with Thumbnails