Friday, October 8, 2010

.: Ulangtahun yg ke - 26 :.

semakin hampir ke angka 30 ;p , alhamdulillah harini genap aku 26 tahun, happy sgt sbb ramai member2 yg wish kat fb, sms, terima kasih banyak2! yg paling awal of coz la my hubby.. ;p
tp harini mmg kelam kabut sikit pasal keje.. hmmm.. awal2 pg dah main lari2 huhuhuhu (yg ni mmg colleague aku je yg akan faham ;p)
malu sebenarnya bila dah tua2 mcm ni colleague aku nk celebrate birthday.. hahahaha nasib baik takde tiup2 lilin ;~
antara yg pegi td.. kat SR sebelah office sajorkk..
aku hanya pandang je mkn tu.. tgh fikir "diet diet diet" boleh percaya ke??? ;)
3 kek free.. hehe
bersama buffday girllllll.... *buweeekkkkkk*
burrrrpppp... alhamdulillah.. kenyang sudah... ;) next celebrate wif my hubby & family plak.. insyaallah!

1 comment:

edrina said...

Isya Happy Belated Bday! Semoga dlm rahmat Allah selalu..amen

Related Posts with Thumbnails