Saturday, November 20, 2010

.: CH lagi... ;p :.

aduhhh..bkn main lama lagi nk update, k k sambung sebelum aku lupa.. ;p

sampai2 je kat cameron . belum lagi check in kitaorang dah merayap ke mana2 dulu... tempat pertama yg kitaorang singgah kat sini... shopping time!!!!! tp tak beli banyak pun sbb mmg dah plan nk ke night market & pasar tani..



tgk, aku ngan iffah mana ada pakai jaket sbb tak sejuk!!!


dah lepas beli brg, terus ke ????? alamak aku ni mmg fail kalau nk ingat @ nk tgk nama tempat ni, yg aku tau "ehh, tempat tu mcm best je" terus masuk! hehe tgk gambar je la ehh..







kami & haziq...

kak izzah (biras) beli cactus yg cumil2 , eeeee! rs nak beli je semua tu sbb mmg cumiiiilll! tp aku beli 3 je sbb nk letak kat meja @ office.. huhu, rumah??? takya, habis di kerja kn iffah kang.


iffah kat sana mmg ni je la yg dia nak! layankan je la... janji tak meragam... kn??

pastu kami singgah ke bharat tea plantation plak...



huhuhu mmg besar eeh, tak larat nk turun ke ke bawah sanunnnnn, ni amik gambar pun kat tepi2 je haaaa.... jd la hehe



wif hubby

anak ibu yg semakin pandai bergaya!! hukhuk

dah lepas puas tgk ladang teh tu baru la perut terasa lapar! ;@ makan dulu pastu br check in kat hotel chua gin je.. kata percutian budget.. huhu

aarrrgggghhh, takleh nak sambung! iffah dah start kacau aku dah ni..

3 comments:

noor said...

wah iffah duk d celah2 pkk teh hihihi...bestnyer

Marsha~ said...

sy dr dulu mmg takot nak lalu celah2 pokok teh tu.. takot ade ular ke tikus kat bawah pokok tu.. hahahahaha.. sengal kan???

isya said...

noor ~ mmg best! tp sakit la sbb batang pokok teh tu keras, asik terlanggar je... ;(

marsha ~ ada ke??? ;p

Related Posts with Thumbnails