Wednesday, November 10, 2010

,: Macam Dah Ada Anak 3 dah ni... :.

bkn badan aku la??? harap2 idak la kan... kui kui , ok nak citer pasal iffah punya peel la ni.. aduhai dah besar ni lg bt aku nk babap je montot dia tau! ;p tp itu lain kali aku citer, aku just nak tunjuk gambar ni



yeee... ini basikal br iffah, pasar malam mariiiiii hihi, al-kisahnya mak aku ni mmg la suka ke pasar mlm area rumah aku tu, haih tak jemu2 dan iffah jd peneman hiks!


apalagi anak aku tu, nampak je basikal terus dia nak pau nenek dia, nampak je basikal oren ni terus je dia naik, taknak turun dah.. sudahnya mak aku belikan juga... ;)


bukannya takde basikal kat rumah, saja je iffah ni tau mentang2 la jiran2 dia (lelaki) ada basikal baru dia pun nak juga walaupun bg aku eeeee bdk ni tak padan ngan kecik! mcm mana la dia nk kayuh????





tgk tu, kaki pun tak jejak tanah lagi..hmmmmm



sekarang dah bertambah pening dgn rumah yg kecik, basikal dia je dah ada 3 , arrggghhhhhh tak tau nk park kat mana huhuhuhu



basikal pertama iffah, dia suka sbb ada music!



yg ni basikal ke-2, basikal ni la yg dia duk belajar kayuh , tapi pandai ke dia kayuh sekarang ???? nanti aku tunjuk eehh.. ;p

bersepah ngan basikal la rumah aku tu, belum keluarkan kuda2 dia lg.. haih.....

4 comments:

noor said...

terpikir jugak nk blikan aiman basikal kecik tp tkt plak xguna n xtau nk simpan jgk kt mana hihih

isya said...

noor ~ hmm... sumbat je kat mana2.. mcm kat rumah isya, bilik adik yg menjadi mangsa.. hahahaha

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

kalau xder parking, meh sini htr kat rumah aku, jer
fatin tader basikal lagi. hihi

isya said...

tinie ~ jauh tu nk parking umah ko... (jauh le sgt.. ;p)

hahahahaha

Related Posts with Thumbnails