Friday, November 12, 2010

.: New laptop! :.

mainan untuk iffah la... hehe, dia kan sekarang mmg takleh langsung tgk aku sentuh laptop, mesti laju je dtg kat aku walaupun ms tu dia tgh syookkkk naik basikal. ishhhh.. sudahnya aku kena belikan laptop mainan tuk dia lg sbb yg dulu punya dah rosak sbb dipijak2 iffah! (sgt ganazzz ok!)

hope yg ni tak hancur la dikerjakan iffah..huhuhu


amik yg jenis mcm ni, nmpak mcm ala2 real sikit, hahahahahahaha tak mahal kot ni, ok la benda free.. ;) alhamdulillah...

bila tunjuk je kat iffah, wah... dia suka sgt!!! keyboard habis ditekan, geram agaknya terus dia pijak! alololololo, br je dapat dah kena lenjan! kagum ngan iffah (puji anak sendiri ;p) sekali je aku ajar nk on kan laptop dia tu, terus dia dah hafal! mak aku pun tak tau nk on , iffah ckp apa tau "eee, alah la " (: salah la -sambil geleng2 kepala)

kan nenek plak yg dah terkena.. ekekekeke

4 comments:

Marsha~ said...

cakap psl lappy, kelmarin anak sy baru cabutkan satu keypad netbook sy ni... tatau nak pasang balik.. adussshhhh

isya said...

marsha ~ sape yg bt tu? qila ke ariq?? mcm mana leh tcabut ehh.. mcm2 je diorang ni kan? ;)

noor said...

isya: bestnyer offah dpt lappy jugak..aiman dia nk yg real jgk huhuhu

isya said...

noor ~ kadang2 datang angin iffah dia nk juga laptop yg real.. huhu

Related Posts with Thumbnails