Sunday, November 21, 2010

.: OK, Ni LAST! :.

yuhuuuuuuuu... bila iffah dah tido br la boleh on9 dengan aman...huhuhuhu, ok sambung eehh


lepas check in je ms tu dlm pukul 3-3.30 ptg kot, terus zzzzzzzzzzzzzzz, ingatkan lepas maghrib nak ke night market tapi hujan plak...hmmmm... tunggu punya tunggu hujan tak berhenti pun tambah lebat adalah, hujan2 tu pun kitaorang redah keluar sbb laparrrrrrrrr, cr kedai makanan berdekatan je..

bersiap konon2 nk ke NM. ;p


maknanya, aktiviti mlm tu hanya on9 & tgk tv ler... sangap juga la!

dush! dush!

bila pagi je.... wahhhhhhhhh... syoknya suasana kat sana! nyaman je... cepat2 bersiap nak ke pasar tani, beli apa2 yg patut hehehe


rambang mata gak nak pilih yg mana sbb nk bg ole2 tuk budak2 kat opis tu, yg nk dimakan sendiri... lalalalala

yg paling terkilan aku tak beli ubi madu...huwwwaaaaa


borong strawberry!!!!

pastu sambung jalan2 lagi sbb tak nampak pun buah strawberry (yg belum dipetik tu.. ;p) sekali jumpa yg ni dahhhhh....



tak puas hati, jln lagi.......... ;) nk juga cr sampai dapat... ah haaaaaa... sudah jumpa tp kecik je tempat ni ha.....



jam dah pukul 11.30 pg, barang belum packing lg tapi perut tk tahan sbb dah lapar (sbb tk bfast) , lepas makan terus cepat2 packing & check out!


masa tuk pulang... haihhhh babai cameron..confirm aku akan ke sana lagi pasni nk bawa mak ngan bpk aku plak.. hehe


balik KL ikut jln lama.. aduhhh pening + nk muntah sbb jln dia....ggrrrrrrr tp dlm pening2 tu pun kitaorang sempat singgah ke sini ada waterfall wooo, jap jap nak google dulu haa!! LATA ISKANDAR...

~us~

rasa nk mandi je tp iffah ni penakut giler! nak dekat2 ngan air terjun pun takut.. tgk dr jauh je la nampaknya..hmmmmmmmm


tgh happy tu dugaan dtg bila dah nk sampai RnR sungai buloh, kete BIL tah langgar apa tiba2 je tangki air kete pecah! kesian sbb kereta kena tarik sampai ke ampang (BIL, biras & haziq duk dlm kete ), kami ber3 plak naik kete adik aku (mintak tolong ngan adik aku suh amik)


huhuhu.. letih!!!!!!!!!!!!!!!!!! tp mmg happy!! ;)


3 comments:

noor said...

rambang mata kan nk pilih mana satu..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

aku g sana dulu mila ku yg asyik muntah2. mabuk sbb jalan dia macam ular. time aku pegi sejuk giler oh! tp tu cerita lama la 3 tahun lepas .hihi

isya said...

noor ~ a'ah.. kalau bw duit 1 guni pun tak cukup rasanya... ekekekeke


tinie~ mmg pun!! tu arr, sekarang ni mmg tak sejuk kalau siang la.. tp air dia kat sana , pergggg giler sejuk mcm campur ngan ais!

Related Posts with Thumbnails