Wednesday, November 10, 2010

.: RM 1 punya pasal :.

aduhai start minggu lepas aku dah terasa nyilu, bila aku perhati betul2 looorrr.. lubang lagi??? (gigi la ni) , hmm... aku kalau bab gigi mmg terus jd kelam kabut sikit! takut kalau2 kena cabut! huhuhu

disebabkan citer dulu tu , aku jd fobia sikit nk g private , lepas dpt info dr member yg penah g klinik gomen aku pun try la kan.. RM 1 je, murah giler! ;p



so harini aku g la kat klinik j*njang, pegi dlm kul 11.30 gitu la sbb time tu mesti tak ramai org, tekaan aku mmg betul,

yg bestnya : pukul 12.15 aku dah leh balik (kira awal la ni!) , byr RM1 je.. ;p , staff & doktor kat sana mmg peramah.. hehe

yg x best : kena tggu lebih 1 bulan br leh tampal, sbb kena set appointment dulu-kata doktor, whattt?????????



aku mcm ternganga je kat sana, biar betul ni, kang kalau tambah besar gg yg blubang tu mcm mana??? atau tiba2 gg aku terasa sakit sebelum sampai tarikh appointment tu, mau meraung aku time tu.. (tipu!! ;p)

tp doktor tu mcm tau je apa yg tgh aku dok risaukan, terus dia bagi ubat gg ni~free (thanks ya!), katanya tuk gg sensitive.. apa2 la, janji jgn aku sakit gg sudah.. ;)



cumilll sungguh!!!!! ;)


psstt ~ jgn aku lupa itu date sudah!!!!! 16/12/10 - doctor!see u ya! (kata gg)

3 comments:

noor said...

sakit gg aduhaiiii mmg tak bleh tahan..tp nor sgt tkt g klinik gg hihihi

noor said...

isya nor tag isya untuk giveaway sinar raudah nanti tgk kat blog nor yer

isya said...

noor ~hmmm..samala.. tp nk wat mcm mana kn,ter*paksa juga... huhu

thanks noor, insyaallah..

Related Posts with Thumbnails