Wednesday, November 3, 2010

.: Yg Ditunggu2 :.

cuba teka apa???????





*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*




*

TADAAAAAAAAAAA......!!!!!! (kecoh lebih! ;p )






kan aku ada apply streamyx & dpt free netbook kn???? haritu staff tm tu kata dlm ms 14 hari ms bekerja lepas install streamyx akan dpt netbook tu, mcm tak percaya je, dlm hati "mau sebulan gak nk tggu ni" (sbb kes kena tggu 1 bln br diorang install streamyx huhu)

tapiiiiiiiiiiiiii tekaan aku tu salah rupanya, seminggu je dah dpt!!!!! huhu teruja ok ms dapat tu.... hahhahahahaha, benda free sape tak suka kn??

laki bini + anak sibuk ber-online je minggu ni ..huhu


psstt ~ dgr2 citer sekarang ni dah habis promotion tuk free netbook, tapi ada pakej baru dr TM.. mcm menarik gak! ;p

2 comments:

zimironamia said...

isya nak jugakkkkk!!!!

isya said...

zimironamia ~ hehe.. taklehh.... ;p

Related Posts with Thumbnails