Wednesday, December 1, 2010

.: Macam2 Iffah... ;) :.

kan aku pernah ckp yg iffah ni sekarang bkn main bergaya lagi, baju semua nk pakai yg cantik2 je.. bankrap la kalau nk belikan baju baru je sayang oooiii...

tp yg tak boleh blah bila dia perasan yg dia masih di Cameron Highland.. asik minta baju sejuk oohhhh, haihhhhhh layankan je la kalau tak mau meraung je dia selagi tak bagi...

gambar ni aku amik dia bgn tido, rambut pun serabai je..huhuhu Tengok dia pakai baju apa?? seluar?? seluar jeans koooo.. pastu pakai baju sejuk!





lalalalala kita g genting plak nak tak??? wakakakaka * hubby dah tanya nk ke g sana?? ;) *

4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ok apa kat genting. sejuk. boleh feeling2 kat cameron highland. hehehe

isya said...

genting lg sejuk dari cameron! cuma yg tak bestnya takde tempat menarik la nk pegi.. tak mcm cameron..huhu

Marsha~ said...

jgn gi genting time hujan2 ni uols.... bahayaaaaaaaa.. kalau tak pun byk park tutup sbb ujan...

isya said...

marsha ~ ye ke?? next month la mcm tu.. hehe

Related Posts with Thumbnails