Friday, December 17, 2010

.: Mungkin Kah???? :.


as'kum.... hmmmm.. rs takde mood sgt sejak kebelakangan ni, nak update blog pun mcm malas, mana taknya tido jam 1-2 pg, bgn plak 6.30-7 pg lak, tu yg kepala pun dah ting tong + aku br je baik dr demam..huhuhu


susah bg aku nk uruskan semua kerja rumah bila mak sakit ni... mcm mana la kalau aku dok rumah asing ngan mak, mcm kapal pecah la rumah tu nanti kot! ;p mana nk masak, nak urus anak yg byk peelnya, hubby lak balik rumah kul 1-2 pg, oopps! ni bkn nk merungut, tp aku percaya apa yg berlaku ni semua ada hikmahnya... ;) *think +*


rs mcm nak off dulu tuk update blog, insyaallah lepas mak aku dah sihat br nak aktif balik ;p tapiiiii MUNGKIN KAH?????? ntah2 esok lusa dah ber-update hehe

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehehehe
takper ada citer best boleh update!!!

isya said...

tinie ~ byk citer best2 nak share, tp dah basi... ;(

Related Posts with Thumbnails