Friday, December 31, 2010

.: Replace ! :.

ermmmm... org lain syookkkk je cuti, aku???? kat opis huhuhu, company decide replace PH ke bulan mac next year... alololololo apasal tak akhir tahun sekali ye?????? apa2 pun harini buat kerja kena ikhlas.. br la duit gaji yg kita dpt tu berkat.. ye tak???? hehehehehe (ayat penyedap hati ;p)

arini teman mak ke klinik pakar ENT, pastu terus masuk office, plan harini mesti nak siap kira gaji sbb isnin nak kena bagi bank, harap2 siap la! kang nangis mereka2 yg berkenaan.. huhuhu (mcm tak biasa gaji keluar lambat!)

ke mana esok??????? aku mcm biasa duk umah la, hubby keje.. plan nak cuti2 m'sia terpaksa tangguh dulu coz mak aku kn lg sakit...

ok la nak sambung wat kerja, nak menyelit gambar kami otw ke office tadi ;)



senyum sokmo! PEACE!!!! hehe

3 comments:

@e_da said...

iwhhh..kena keje ek arini..mmg lemahtul kena keja time org cuti kan...

noor said...

tak suka kan kena keje time org cuti

isya said...

aeda ~ tu la, tp nak bt mcm mana..

noor ~ dlm terpaksa.. hehe (bt muka senyum je..)

Related Posts with Thumbnails