Wednesday, December 22, 2010

.: RM2 Vs RM500 :.

aku kan pernah citer pasal Ni, dan sekarang dah bertaubat , baik aku simpan duit tu tuk kegunaan yg lain, ;) tp yg tak best nya kalau ke klinik gg gomen kena tggu lama plak, lepas sebulan br boleh nak tampal gg aku ni tau.. nasib baik la lubang tu kecil je.. haihhhhh

tak sampai 1/2 jam kat sana, dah boleh balik, ohhh bagus eeh sbb appointment petang, jd mmg tak ramai org..

tuk rujukan kadar bayaran perkhidmatan perubatan pergigian klinik gomen la ye... MURAH GILER!

Info dr SINI

Jadual F
RAWATAN PERGIGIAN


Kelas Pertama

Kelas Kedua

Kelas Ketiga

Pesakit Luar

Cabutan - sebatang gigi

RM 15

RM 6

Percuma

RM 1

Tampalan - sebatang gigi

RM 20

RM 8

Percuma

RM 2

Inlay (tidak termasuk harga logam) - sebatang gigi

RM 40

RM 16

Percuma

RM 3

Korona (tidak termasuk harga logam)- sebatang gigi

RM 40

RM 16

Percuma

RM 3

Penskaleran - setiap lawatan

RM 40

RM 16

Percuma

RM 2

Rawatan Endodontik

RM 55

RM 22

Percuma

RM 4



sbb aku tampal je, jd kena byr RM2 ;)



psst~ mlm ni nak dating wif my luvly hubby! iffah duk diam2 ngan atok tau, jaga nenek ehhh... ;)

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ko nk gi tgk wayang eh? ui mlm ni mlm jumaat oh, tido awal bagus.
ekekekeke

isya said...

tau2 je ko ehhhh... mcm ahli nujum... hahahaha

Related Posts with Thumbnails