Tuesday, December 28, 2010

.: Tak Tahu Nak Salahkan Sape! :.

kelmarin pagi2 tgk2 kete bpk aku dah kena cat! ooohh ni bkn kerja along ok, tp disebabkan org yg tak reti bahasa & bengong , dah tau kat situ tak boleh parking yg ko belasah gak knp???? kn dah kena simbah cat!! tp yg lg teruk kete kancil (bpk aku nya kete leer) yg cumiiiill tu pun kena gak!

macam2 la......................



nak kesian @ sedih ke nak gelak??????????? ;p

3 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

huhuhu, apalah nasib kete alek nanti :(

noor said...

kat mana tuh isya..
naper leh jd gitu
main simbah2 cat lah pulak

isya said...

tinie ~ wei, beli kete apa???? masyyuuukkkkkk ;)

noor ~ kat flat rumah isya ni..

Related Posts with Thumbnails