Thursday, January 13, 2011

.: HAPPY ;) :.

weeeeeeeeee!!! happy bila dpt tau aku boleh claim annual leave 15 days & bw ke tahun ni...

dulu aku keje kat branch tp lepastu transfer ke HQ (company yg sama) tp sbb ada salah faham sikit, HQ anggap aku new staff, CEEEHH!, sekarang mintak balik dulu2nya cuti tahun lalalala)

alhamdulillah, ye la tahun ni kan byk nak ke sana ke sini, mana cukup kalau 16 hari je cuti tahun tuk tahun ni silap2 tolak gaji ko....

thanks BOSS kerana memahami... ;)



pic hasil google nenek ni pun happy tau! :)

psst ~ dlm kepala sibuk fikir nak bercuti ke mana eehhh??? huhu ;p

4 comments:

Marsha~ said...

woaahhh.. banyak tu 15 campur 16.... heaveeeeeeeennn!! gi UK pun boleh tuuuuuuu.. hehehe

isya said...

marsha ~ hehe.. tu yg happy tu... ;)

Chik Na said...

comelnya senyum nenek tu... so happy too

isya said...

Chik Na ~ tu la.. nway thanks sbb sudi singgah sini... ;)

Related Posts with Thumbnails