Friday, January 28, 2011

.: Malawat "TEMAN" :.

yolahhhhh tu... PENANGAN channel 550, sampai aku rs nak muntah hijau sbb asik2 citer binatang sbb si kecik ni sekarang minat giler tgk binatang... ishh sikit2 request "NAK ULAR" = nk tgk citer ular @ haiwan,

citer yg dah agak basi, sampai aku lupa tarikh bila eehh aku ke sana??? huhuhu tak kisah la, nk gak citer..pergi zoo negara hari ahad, konon nak g awal pagi sbb nak tgk show la kan, alih2 kul 10.30 baru nk bertolak apa cerrr kan, sampai2 sana kul 11a.m , show dah start, lepas beli tiket singgah beli jajan dulu, pastu tercari2 mana tempat show ni, sekali ngam2 kitaorang dah nak naik tangga je, org ramai yg dah keluar... waaaaaaaa, terlepas la ni!!!!

geram je rasa tau! tp takpelah banyak lg binatang yg tggu kedatangan kami... muuhhaahaa


sian iffah, terpaksa aku bw stroller ni, walaupun dah kecik tuk iffah tp kalau tak bw sape plak yg larat nk dukung iffah ni kn, tak kan nk suruh dia jalan, ingat zoo kecik ke?? ;p


antara gambar2 binatang yg sempat kami "LAWAT"

geli plak nk tepek gambar ular besar2, EEEEEEEEEE iffah bukan main seronok lg, siap nk tgk dekat kat cermin tu lagi, pastu ckp ULAR!ULAR!



1.30 t/hari aku dah tak larat, dah la panas terik, bdn dah berpeluh2, iffah lg syok, boleh plak dia tido! sabo je la...

tak jumpa pun zirafah, gajah, haihhhhh macam nk g sana lg sbb tak puas! sementara iffah lum 3 thn lg, kalau tak lepas ni dah kena byr... hehe

3 comments:

noor said...

wah bestnyer g zoo..nor xpnh bwk aiman lg g sana

Intan said...

Wah, iffah dah g zoo! Best nya:)

Intan pon mmg nak bwk Arissa lama dah tapi asik tak jadi je coz dia kan bangun lewat :(

Suka dia tgk ular ye...tak geli ke sayang :D

isya said...

noor ~ bw la noor, mesti aiman suka.. ;)


intan ~ eee, isya nk sebut je ular je dah geli! mmg dia tk geli langsung... ;p

Related Posts with Thumbnails