Monday, February 28, 2011

.: Terluka... :.

perasaan aku sekarang ni : sedih!


aku perlukan penjelasan...................................................

Friday, February 25, 2011

.: Ibu... Ibu... :.

y y y? malas bebenor nk update blog ni.. adeh! ok2 taknak citer kita layan video ni tau.. penyanyi hebat tuuu hikhikhik

video


dah lama nk record tp, asik tk dapat je sbb bila aku on je nk amik video iffah sibuk nk tgk apa aku bt, kali ni nasib baik dapat..huhu

pstt ~ sorry blur plak, janji dpt dgr kn? ;p

Thursday, February 24, 2011

.: Sambungan GH :.

aarrgggghh, rs mls giler nak update..terus citer benda lain boleh??, tp mcm tergantung je kalau tak citer sambungan g genting ni ;p

ok ms Q nak naik cable car sbb nak amik kete, rs nak pengsan je sbb giler panjang org tgh beratur! best la jd iffah asik berdukung je takmo langsung turun, grrrrrr adalah dalam 1 jam lebih tggu nak naik cable car, nasib baik ada clown bg iffah balloon! sejuk ati yg tengah panas beratur ni..(mak yg over g mintak kat clown tuh,yg anak takut tgk muka clown sambil nangis2 hahaha!;p)

lega rasa dapat naik cable car sebelum hari gelap,

depan bilik hotel pun nk posing?? ;p

dah sampai hotel terus mandi + solat pastu ingat nak terus g dinner la kan sbb dah lapar, pastu boleh plak iffah tido.. aduhai kena plak tggu princess ni bgn dulu, pastu cepat2 turun, sekali amik ko mkn kuey teow goreng + nasi campur + milo + teh = RM40 ++ , makanan biasa2 je tp hg??? tp mmg aku dah agak hg mesti kena kaw2 ni, merasa jd org kaya+P sekejap huhuhu

lepas mkn, terus nk beli souvenir nk bg colleague , dah beli terus balik hotel sbb dah dekat jam 11.30 pm,

ada gak gambar kami ber-3 w/pun kecik, jadila...

next day : check out hotel jam 10 a.m ;p sbb nak snap2 gambar lg, cantik view kat sana dahla sejuk je.. hehe layan gambar je la ehh ^-^ (oops gambar tak disusun, cincaiiii je la ehh huhu)






leh letak sikit je picture sbb lambat betul nk upoad, grrr

ni la kisah percutian pendek aku kali ni.. tak puas hati sbb tak dapat g PD! ;p

Wednesday, February 16, 2011

.: Genting Highland ;) :.

ooops, ke genting bukan nk celebrate V ye, saje nk enjoy2 kn diri yg sememangnya tgh stress huhu, plan ajak mak ngan bpk sekali tp bpk taknak ikut plak & mak kalau bpk tak ikut dia pun taknak juga.. ;(

kali ni pergi nak naik cable car plak, ada cerita tak best masa Q nak naik cable car, kalau rajin br citer la, sekarang MALAS! ;p

gayat toksah ckp la, uwwaaaaaa mcm menyesal pun ada naik cabel car, tp tu ms mula2 je, pastu dah ok je tgk2 bawah cuma bdn keras mcm kayu..hahahahaha


sampai2 je kat sana, ramai gak la org eehh, nak main permainan la konon tp hampeh sbb bila aku tunjuk je kat iffah, " nak naik tu tak?" spontan je dia jawab " taknak" lg haru bila dia ajak balik! ;(


bila lepak2 kat luar minum2 sambil jamu mata tgk pengunjung yg lain main permainan kat situ, barula mood iffah ok sikit,

air yg berharga rm30++, nak terbeliak biji mata dgr hubby bg tau hg!@_@



berani tgk je iffah ni, nak naik takut.. rugi bayar je..

iffah yg langsung takmo senyum, mana taknya time tido dia dah ni...

ala.. rugi tk main bendalah ni, ingat sebelum balik br nak main tp sibuk nak ke sana sini amik gambar je, sampai lupa!! mencik tau!


plan mmg nak g pergi balik je tp aku mmg saja bw baju lebih.. ;p, mana tau tiba2 tukar plan kan, tekaan yg memang tepat! ;p pujuk2 hubby tido sana tu pun kalau dapat bilik, time tu pun dah petang nasib baik la bilik lg ada yg kosong, check in terus zzzZZZZZ, dlm pkl 5 camtu bersiap nak naik cable car sbb nak amik kete, bahaya oooh tinggal kete kat bawah nunnn...


adehh, ada kerja plak nk bt, nanti sambung eehh..

Tuesday, February 15, 2011

.: Here we come... ;) :.

boleh teka kat mana kan??? sejukkkkk ;) , nanti la br nk update citer pasal percutian kali ni.. terpaksa ganti2 ngan hubby lak lappy, sbb notebook hubby x leh buka blogspot plak... aduhai...



nice view kan??? likeee it!

Friday, February 11, 2011

.: Yang Mana 1?? :.

ooouhhh, sudah pening la nak fikir nak jalan2 la konon tp tak tau nk ke mana,
hubby plan ke genting (pergi balik je)



tp aku rs nak ke pd-aviliion admiral cove (yg ni tido sana), view mcm sgt cantik tau!!!


genting pun ok, sejuuuukkkk + kos murah sikit huhuhuhu

tggu dan lihat je la... ntah duk rumah je! kuikuikui

Thursday, February 10, 2011

.: BF pagi ni:.

huhuhu.. amik kat pantry office, lain kali nak mintak biskut yg mahal2 sikit!! ;p ni panggil diet ke????? aduhhh, tensen aku, kerja kat chow kit branch buat berat badan aku naik dengan jayanya... huwwwaaaa, ye la kat sana mcm2 ada, semua aku nak makan!

psst~52.20kg!! oh no!!! ;(

Wednesday, February 9, 2011

.: mana atuk? mana nenek? :.

haihhhhhh pening la ngan anak dara aku tu, sebab dia dimanjakan sgt ngan nenek ngan atuk, asik nak melekat je 24 jam, ni kejadian semalam la ni

dah baring2 atas katil

iffah : atuk mana?? (slow je suara-mamai)

aku : atuk yak! (berak)


iffah : ooooo


pastu dia tido, kalau aku jwb lain mmg dia nangis pastu nak tido ngan atuk ngan nenek, kalau sebelum ni tak nampak aku kalau bgn tido terus dia cari, "ibu mana?? ibu mana??" sekarang ni terus sebut, "nenek mana? nenek...."
huhuhuhu ibu bg ko adik br tau ehh... ;p


suka sgt bt mulut mcm ni tau! ibu ikat kang br tau... ;p

Monday, February 7, 2011

.: @ home.. :.

aiya! org lain syok je cuti last week, aku bz kena kerja, lg sedih sbb hubby pun balik kg kat penang, mesti seronok sbb semua ada kecuali aku ngan iffah je tak balik.. huhuhu apa leh buat kn, kena kerja macam2 last last last lat year aarrr terpaksa take over staff yg tengah bercuti raya cina..

nasib baik la arini leh amik cuti, errrmm tak kisah la, janji hatiku berbunga2 dapat bonus, walaupun lebih kurang sama je mcmc last year, syukur alhamdulillah! ;)

ok la, nak sambung kemas bilik yg dah mcm tongkang pecah sbb iffah la ni... ;p

Tuesday, February 1, 2011

.: Uwwwwaaaaaaa :.

nak nangis!!!! ;(
sekarang dah jam brp,
aku lum tido lg,
haihhhhhh bkn sbb tak ngantuk!
tp kena prepare document tuk bonus,
giler ok! diorang ni selalu mintak last minute, geramnya!!!!!!!!!!!
nk tido, esok nk sambung balik, tak tahan dah mata ni...
zzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Related Posts with Thumbnails