Wednesday, February 16, 2011

.: Genting Highland ;) :.

ooops, ke genting bukan nk celebrate V ye, saje nk enjoy2 kn diri yg sememangnya tgh stress huhu, plan ajak mak ngan bpk sekali tp bpk taknak ikut plak & mak kalau bpk tak ikut dia pun taknak juga.. ;(

kali ni pergi nak naik cable car plak, ada cerita tak best masa Q nak naik cable car, kalau rajin br citer la, sekarang MALAS! ;p

gayat toksah ckp la, uwwaaaaaa mcm menyesal pun ada naik cabel car, tp tu ms mula2 je, pastu dah ok je tgk2 bawah cuma bdn keras mcm kayu..hahahahaha


sampai2 je kat sana, ramai gak la org eehh, nak main permainan la konon tp hampeh sbb bila aku tunjuk je kat iffah, " nak naik tu tak?" spontan je dia jawab " taknak" lg haru bila dia ajak balik! ;(


bila lepak2 kat luar minum2 sambil jamu mata tgk pengunjung yg lain main permainan kat situ, barula mood iffah ok sikit,

air yg berharga rm30++, nak terbeliak biji mata dgr hubby bg tau hg!@_@



berani tgk je iffah ni, nak naik takut.. rugi bayar je..

iffah yg langsung takmo senyum, mana taknya time tido dia dah ni...

ala.. rugi tk main bendalah ni, ingat sebelum balik br nak main tp sibuk nak ke sana sini amik gambar je, sampai lupa!! mencik tau!


plan mmg nak g pergi balik je tp aku mmg saja bw baju lebih.. ;p, mana tau tiba2 tukar plan kan, tekaan yg memang tepat! ;p pujuk2 hubby tido sana tu pun kalau dapat bilik, time tu pun dah petang nasib baik la bilik lg ada yg kosong, check in terus zzzZZZZZ, dlm pkl 5 camtu bersiap nak naik cable car sbb nak amik kete, bahaya oooh tinggal kete kat bawah nunnn...


adehh, ada kerja plak nk bt, nanti sambung eehh..

3 comments:

nmmy84 said...

isya!!!!u huuuu :D
wah bukak2 belog terus dengar ringtone wadah n hubby.bestkan lagu tu.sori lame tak singgah.isya cek je blog wdh sb wdh dah invite sha kat list ;)

Intan said...

Bestnya naik GH!

Chantek-chanteklah picca yg isya snap nie...pakai dslr ke?

isya said...

wadah ~ best2 kn lagu ni??? ;p


intan ~ ye intan, tp bkn isya yg snap, hubby isya.. hehe

Related Posts with Thumbnails