Monday, February 7, 2011

.: @ home.. :.

aiya! org lain syok je cuti last week, aku bz kena kerja, lg sedih sbb hubby pun balik kg kat penang, mesti seronok sbb semua ada kecuali aku ngan iffah je tak balik.. huhuhu apa leh buat kn, kena kerja macam2 last last last lat year aarrr terpaksa take over staff yg tengah bercuti raya cina..

nasib baik la arini leh amik cuti, errrmm tak kisah la, janji hatiku berbunga2 dapat bonus, walaupun lebih kurang sama je mcmc last year, syukur alhamdulillah! ;)

ok la, nak sambung kemas bilik yg dah mcm tongkang pecah sbb iffah la ni... ;p
Related Posts with Thumbnails