Thursday, February 24, 2011

.: Sambungan GH :.

aarrgggghh, rs mls giler nak update..terus citer benda lain boleh??, tp mcm tergantung je kalau tak citer sambungan g genting ni ;p

ok ms Q nak naik cable car sbb nak amik kete, rs nak pengsan je sbb giler panjang org tgh beratur! best la jd iffah asik berdukung je takmo langsung turun, grrrrrr adalah dalam 1 jam lebih tggu nak naik cable car, nasib baik ada clown bg iffah balloon! sejuk ati yg tengah panas beratur ni..(mak yg over g mintak kat clown tuh,yg anak takut tgk muka clown sambil nangis2 hahaha!;p)

lega rasa dapat naik cable car sebelum hari gelap,

depan bilik hotel pun nk posing?? ;p

dah sampai hotel terus mandi + solat pastu ingat nak terus g dinner la kan sbb dah lapar, pastu boleh plak iffah tido.. aduhai kena plak tggu princess ni bgn dulu, pastu cepat2 turun, sekali amik ko mkn kuey teow goreng + nasi campur + milo + teh = RM40 ++ , makanan biasa2 je tp hg??? tp mmg aku dah agak hg mesti kena kaw2 ni, merasa jd org kaya+P sekejap huhuhu

lepas mkn, terus nk beli souvenir nk bg colleague , dah beli terus balik hotel sbb dah dekat jam 11.30 pm,

ada gak gambar kami ber-3 w/pun kecik, jadila...

next day : check out hotel jam 10 a.m ;p sbb nak snap2 gambar lg, cantik view kat sana dahla sejuk je.. hehe layan gambar je la ehh ^-^ (oops gambar tak disusun, cincaiiii je la ehh huhu)






leh letak sikit je picture sbb lambat betul nk upoad, grrr

ni la kisah percutian pendek aku kali ni.. tak puas hati sbb tak dapat g PD! ;p

2 comments:

Chik Na said...

suka gambar yang last sekali tu..pakai DLSR ke?

isya said...

ye Chik Na... ;)

Related Posts with Thumbnails