Monday, March 14, 2011

.: Passport :.

semlm g bt passport kat wangsa maju, kata orang kat sana takde orang, cepat je proses.. gerak dari rumah dekat pukul 8, boleh plak terlajak sampai ke mana ntah terpaksa u turn, bila dah sampai area sri rampai , tercari2 "eeh, kat mana ni" last2 tanya org lorrr rupanya belakang tu je ha... "sabar je la, lain kali terus je tanya orang, takya nk buang masa " bebel aku huhuhu

mmg takde prepare apa2 pun ms nk g sana cuma bw brg yg penting je , mcm i/c, passport lama (sbb aku punya dah expired), iffah punya surat beranak, ooh surat beranak aku ngan hubby just stand by in case cip i/c tu rosak, keluar je dr kereta dah ada orang tanya nk bt passport ke? gambar dah ada?? mcm biasala kalau aku ngan hubby, suka nk bt kerja yg SENANG, hulur duit semua orang lain yg isi, amik gambar terus kat sana , photostat i/c, melayang la RM36 tuk 3 orang ;p


rupa2nya mmg takde orang, 9.30am amik no, sebelum pukul 11 dah dapat dah passport, kalau ada anak kecil lg best (rasanya bwh 3 thn kot), terus dapat kaunter khas tp bg aku sama juga, walaupun aku ngan iffah punya dapat cepat tak sampai 1 jam tp kena tggu juga hubby punya sbb dia punya no giliran bkn kat "kaunter khas"


ni gambar iffah kat passport dia, tu la taknak duduk sendiri, terpaksa dukung + edit sikit, nasib baik la gambar ni diterima.. ;)


pstt~tak sabar...;)

5 comments:

NaSuha SuhDi said...

nk g mne tu.... melancong ke syoknye..

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hihihihi tak sabar balik kampung yer...

isya said...

nasuha ~ mana lagi, balik kg la.. ;)

tinie ~ hehe, ofcoz, 1st la katakan... ;p

Intan said...

Wah wah...iffah nak g mana tuuuu! Nak itot boleh :D

isya said...

Intan~jeng jeng... tunggu... ;)

Related Posts with Thumbnails