Thursday, March 31, 2011

.: Ray Of Lights ???? :.



sesungguhnya mmg aku tak faham dlm erti kata yg lain aku ni mmg bukan berjiwa seni.. muahhhahahaha, ooh ye my hubby ni kan suka edit2 gambar , so tiap kali lepas edit dia mesti tanya aku, pastu mesti aku jawab " OK la, " tak pun "OK" atau "Cantik!" huhuhuhu, org tak de feel mmg mcm ni..


sampaikn kadang2 hubby aku muncungkn mulut dia, sbb aku jawab sambil lewa.. ;p


psst ~ aku mmg tak suka nk lukis2, mewarna + yg berkaitan pasal seni ni la.. ntah knp... ?? ;p

No comments:

Related Posts with Thumbnails