Monday, March 28, 2011

.: Susah nk cari.. :.

haihhh tinggal 2 kali ahad je tuk beli barang sebelum g holiday.. ;p dah pening dah, haihhhhh! tu la, nk sgt beli last mnt! smlm ke jusco, ingat kn ada la baju nk beli tuk iffah tp hampeh 1 pun takde yg berkenan, biasanya senang sgt nk cari baju budak pompuan kn tp tau2 je la iffah ni, kalau nk pakaikn gown/skirt mmg dia taknk, kalau beli juga mmg cr pasal la sbb mmg dia tak pakai , kalau mood dia ok je br dia "surrender" , contoh mcm kat atas ni, kadang2 puas aku pujuk2 , taknak juga sampai nangis2 mcm kena dera! (opps, gambar ibu plak over!) iffah lebih suka t-shirt ngan jeans, aik??? yes! ni pengaruh dia tgk aku la ni, sbb aku bila nk keluar (jalan2) mesti pakai jeans & t-shirt / blouse, hmmmm maybe dlm fikiran iffah kalau pakai "jeans" maksudnya nk g "jalan2" , hahahaha bt teori sendiri je... takpela, next week maybe nk ke sogo plak, oooh ya, lg 1 aku pelik, nk cr botol BPA free punya la susah , aku cr yg brand pureen je sbb murah kn ;) dapat beli 2 botol je smlm, ingat nk beli lebih, ni mesti sbb akhir2 ni yg sibuk cerita pasal botol susu tu kn????

No comments:

Related Posts with Thumbnails