Wednesday, March 9, 2011

.: Tak Cukup Masa :.

dengan mcm kejadian yg tak diduga, mmg rasa stress sgt sekarang ni!! 1 per 1 masalah dtg, tp alhamdulillah allah permudahkan semuanya..amin.. sekarang tgh bz giler sbb nk kejar date line yg GM bg, mesti nk nak siap kn full set a/c till end feb'11, sebab server punya pasal kerja kitaorang mmg jadi slow, nk sentiasa on9 sekarang ni mmg takde la sbb kat opis mmg takde ms, kat rumah plak aku terpaksa beralah ngan hubby, sbb dia byk nk kena study pasal photography (wanabe ;p)



psst~bz tapi masih sempat curi2 nk update blog, jengah blog kawan.. hehe time lunch je.. ;)

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hihihi
tu belum bz sbb nak hbskan nak blk kampung lagi tu

isya said...

tinie~ni yg bt tambah stress ni..huhu

Related Posts with Thumbnails