Wednesday, March 23, 2011

.: Tension! :.

arggghhhhhh!! tension giler, ngan kerja kat opis tu nk kejar date line, ngan boss yg kadang2 pot pet pot pet tp dia ckp apa aku pun tak paham sbb fikiran tgh melayang ms dia bg tau td ;p , nk on9 kat opis tu leh la dlm 5minit je kot, pastu kejap2 org tu nk guna computer, jap2 org ni plak, sudah nya mmg angkat tgn je la.. (disbbkan server yg ntah bila nk OK) kat rumah ingatkn kat rumah leh la on9 tp bengang je oohhh line tenet sgt slow, nk main game pun susah! nk update blog, berjanggut tau nk tggu upload gambar! nk blog walking pun mcm malu2 je skrin ni nk tunjuk, geram tau! ok la takleh panjang2 kang tiba2 error plak.... ;( miss my lappy yg kena curi tu..




lama dah tak cerita pasal iffah, bila la mood rajin ni nk datang + line tenet 100% OK..hmmmm

3 comments:

Shorbaini said...

kt rumah mmg line sgt down :( tambahan pulak aku selalu gaduh dgn fatin berebut komputer. hihiihi


comel iffah buat muka macm tu

Shorbaini said...

eh, shorbaini tu aku tau isya. tinie hahahahhaa
lupa nk sign out email bos aku

isya said...

tinie,kalo ko jiran sebelah aku mesti ko selalu dgr tiba2 je aku jd 'tarzan' sbb anak aku tu pun sama je nk berebut lappy, siap sound aku tu "ni iffah nya la!" adehh.. mmg ssah nk on9..;p

psst~kehkehkeh, nama br ke tinie oiii.. huhu

Related Posts with Thumbnails