Monday, March 7, 2011

.: Tinggal Kenangan.. ;( :.

tak tau nk citer mcm mana.. ;(si : umah aku


tarikh : 3/3/11
masa : 10-11 pagi
lokasi : umah aku


rs berat hati nk masuk keje pagi tu betul2 1 petanda yg rumah aku nk kena masuk pencuri, ms kejadian kat rumah aku mmg takde org, mmg pencuri tu dah 'mark' la rumah kitaorang, sbb benda lain mmg dia tak usik cuma dia amik laptop & camera nikon dslr tu je.. angin 1 bdn sbb 2 2 tu guna tak sampai setahun lg, ye aku mmg sedih sbb laptop tu aku beli ms aku tgh tkde duit tp sbb berkenan sgt, tu yg sambar je..huhu

1 hari kat office takde mood, tapi selalu ckp kat diri sendir "mungkin ada hikmahnya ni semua ni.. " think +ve je..

hubby g bt report polis sbb org dbkl kata kena bt report police dulu, br leh diorang amik tindakan, mcm tu pun boleh???? ooh ye, pencuri tu masuk dr pintu dapur yg dia boleh panjat dr tingkat 16 (bwh umah aku), kat bwah tu mmg takde org tinggal, tp pelik sbb org boleh keluar masuk sesuka hati je!

tinggal kenangan uuwwwaaaaaa, bila la aku leh beli laptop yg br ni, nasib baik yg notebook pencuri tu tak amik!!




hmmmm.......................

5 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

sabar ca, ada hikmah tu

takut la sekarang kan, banyak kes curi. :(

isya said...

tinie~tu la wei, sekarang ni pun be4 g kerja,4-5 kali kuar masuk rumah, asik cek2 pintu belakang kunci tak, pintu bilik, fobia nya pasal! ;p

@e_da said...

sayangnya isya.. kalau ida dah nangis gaknya... sabar ya..

isya said...

aeda ~ thanks ida.. moga diganti dgn yg lebih baik, insyaallah..

NaSuha SuhDi said...

so sad...
xde org kt umah ke masa tu..
hmmm sabo jela ye

Related Posts with Thumbnails