Wednesday, March 2, 2011

.: Tudung Baru :.

eehh2 budak ni, boleh plak dia ada idea nk jadikan tudung, siap amik pin tudung lagi suruh aku pin kan.. ;)


lepas dia pakai tudung, aku plak yg dia suruh pakai mcm dia , tp tak muat maaa towel tu kn kecik, tak puas hati lg, nenek dia pun jadi mangsa.. sambil mulut ckp "akai,akai" = pakai ;p

arggg, rindu la nk luangkan ms ngan iffah... ;(

4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehehehe
comel jer

Intan said...

Ibu, iffah nak akai tudung aaa...

Comei jo!

~finee~ said...

alololo rindunya kat iffah niiiiiii...lama tak jenguk blog awak...anak kita pun dah besar dah..dah dekat setahun..gegirll..noti

isya said...

tinie ~ ;) thanks auntie

intan ~ hehehe cute kn bila diorang ckp! ;)

finee ~ iffah pun rindu autie tau, lama menyepi sejak ada baby girl ni.. hehe

Related Posts with Thumbnails