Tuesday, April 5, 2011

.: Ibu... Akit! :.

balik kerja rabu lepas (harini br nk cerita ;p) iffah ngadu kata sakit kat lutut, bila aku tanya knp , terus je jawab " td ipa atuh" YA.. anak aku tu still pelat, lambat plak dia nk pandai ckp ! bila aku sambung tanya "knp???"

iffah : @%$#^$%*&^(%%#$*$


sikit2 je aku faham word dia ;p , last2 mak aku cerita, kata td g pasar mlm , ms balik tu jalan kaki (sbb dekat je pun) sambil mkn anggur disebabkan leka mkn anggur jln pun dah tak tgk bawah sudahnya jatuh la ke longkang,ermmm nasib baik cuma kaki je....




haihh,mcm2 la iffah ni...

3 comments:

Shorbaini said...

jatuh kat longkang??? huhuhuhu

BabyIntan said...

Waaa keisan nya iffah! Sakit tu...huu huu.

isya said...

tinie ~ ye la tinie, sedap sgt mkn anggur sampai tk tgk bwh!

intan~tu la intan, panjang gak garisan luka dia tu..

Related Posts with Thumbnails