Monday, April 11, 2011

.: Letih! :.


hhmmm, aku respect la ngan mommy2 yg bekerja pastu balik rumah masak + bt kerja rumah sendiri, haihhhh bila aku nk ada 'kekuatan' itu???? now mak aku demam, mak aku mmg susah demam tp bila dah sakit, mmg tak leh nk bergerak langsung,


sekarang, aku kena bt sendiri semua, huhuhuhu sakit2 bdn semuanya, mata dah mcm mata panda! sbb tak tak cukup tido... ;(


mak... cepat la sembuh... minggu ni dah nk travel.. mudah2an semuanya berjalan lancar... amin..


picture hasil google

5 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hahaha, same to me
aku pun masih bergantung sepenuhnya ngan mil aku
kalau duduk sendiri fengsan kut hahahaha

Marsha~ said...

sy pun bergantung penuh pd mak dan mil utk masak hari2... maid jaga anak2... kalau diorg takde, saya mati kot.. huhuhuh

isya said...

tinie~huhuhu tu la pasal, hmmm.. tp nk juga merasa berdikari.. ;p

marha~mati??? hehehe sy ni anak sorang je pun terkejar2 nk bt itu ini, lg2 la kalau mcm marsha kn, syukur sbb ada yg membantu.. ;)

BabyIntan said...

Semoga ur mom lekas sembuh...amin.

Latest n3: Wordless Wednesday-Part 4!

isya said...

intan~thanks intan.. mudah2an, amin...

Related Posts with Thumbnails