Thursday, April 7, 2011

.: Tak Puas! :.

haihhh, sekarang musim buah durian ehhh?? mana2 pegi ada orang jua durian, aku ni dah la 'hantu' durian, selagi tak dapat mkn mesti pot pet pot pet kat telinga hubby (ngalahkn org pregnant!), tp tak dpt2 juga, last2 aku beli sendiri je kat pasar mlm yg dah siap2 pack tu, 3 > RM10 , tp mana la puas mkn brp ulas je, dah la mkn kat opis, habis bau durian! ;)
bila la dapat mkn kat rumah plak ni,mkn ramai2 la best! nk repeat! ;p




tgk! tak nyempat2 nk kemas meja, terus ngap je durian tu!

4 comments:

Shorbaini said...

aku pun sgt suka makan durian
smlm dh nak beli tapi tak jadi wakakaka
bila tanya 1 kg 15 terus diam

Shorbaini said...

ca ni aku tau, tinie muahahhaa

BabyIntan said...

Tak aci tau! Dia dah buat n3 doyan dulu nie :D

isya said...

tinie~aku beli murah2 je.. dulu pernah beli 1 biji RM20++, ngidam punya pasal..huhu tp mmg terbaekkk

intan~hehe tak saar nk tggu n3 intan plak..;p

Related Posts with Thumbnails