Wednesday, May 25, 2011

.: RM0.10 :.

teruja ooowhh!!!!!!!!!!!!!!! tp hanya mampu melihat je .. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tk nk cerita panjang2, bt sakit hati je..... ;(


tkpela, tkde rezeki, try next time plak... ;)

Friday, May 20, 2011

.: Mcm Mana Nk Kurus Mcm ni???

melantak je, mcm mana nk kuyus ha???? pastu bila berat bdn naik, bebel2 ckp nk "asik naik je" tp mulut tu ngap2 juga, tak berhenti... ;) >>>>>>pot pet kat diri sendiri.. grrrrrr



nasi ayam penyet beli kat sebelah office aku je ni ha kat bandar baru ampang, pergghhh cili dia sodap!!! sampai 3 peket tu mintakk!!! huhuhuhu

Thursday, May 19, 2011

.: Penangan KCK :.

aduhai.. lamanya menyepi, ntah knp mood nk ber*blog hilang~~~ huhuhu , tp sekarang dah ok sikit kot! ;) nk citer sikit pasal my daughter ler, ada siapa2 yg minat tgk cerita Kemilau Cinta Karmila kat astro tak??? aku suka & iffah lg2 la suka, tiap2 isnin hingga khamis mesti dah terbaring2 sambil tgk cerita ni , tp kn sekarang dah tukar waktu siaran, jadinya tak dapat la aku nk tgk! suka2 je astro ni tukar waktu siaran tau! sentap ok! ;(

tp iffah still boleh tgk la jam 4 ptg, yg sadis kalau time tu dia tido , mlm confirm nangis sbb nk tgk mintak ampun aku = kemilau cinta karmila , mmg hebat tul cerita ni sampai anak aku teringat2 je kn.. ;p

nasib baik la netbook ni jd penyelamat, tp tensen gak la sbb lepas 1 episode nk tgk 1 episode, mcm ni bila nk habis syg ooiii..huhuhu

oooh ya, start smlm rumah aku sepi je tanpa tv sbb ada



penat duduk, meniarap plak!

pencuri durjana dah curi cable yg menyebabkn brg elektrik dlm rumah rosak, bkn rumah aku je tp ramai gak yg kena, ada yg rosak kipas, computer, lampu, mcm2 la! haih lepas 1, 1 probelm kat area rumah aku tu tau!
Related Posts with Thumbnails