Monday, June 20, 2011

.: Luangkan Masa..... :.

opsssssss lamanya menyepi.. huhuhu tak ke mana2 pun just malas betul la haii nk update blog ni.. ;p

sejak akhir2 ni bila weekend je, rs mls je nk keluar rumah (maksudnya nk shopping ke or apa2 je la..) mcm lg best duk umah je mungkin sbb letih sbb kerja yg berlambak kat office.. aktiviti aku laki bini bila mlm je tgk wayang (iffah aku tk bawa), tp kesian plak kat iffah sbb kena duk umah je, jadi bila petang kitaorang bw naik motor, round2 area rumah je pastu g kedai mamak , ni sbb mak pak nk mkn roti canai hehehe, pastu g taman permainan kat bawah rumah tu..



owh! iffah sgt happy ok bila naik bendalah ni.. dia kan "RATU" segala permainan yg ada kat tmn tu.. adeh, semua dia nk main, mcm la tak pernah main padahal hari2 nenek bawa dia kat taman, cuma bezanya kali ni ibu ngan ayah dia ada... ;)

lain kali kita g lagi together2 ye...

psst~ kn bagus kalau leh teman iffah everyday mcm ni.. ;(
Related Posts with Thumbnails