Thursday, August 4, 2011

.: Manja! :.

lately ni, bdk bertuah ni sgt manja ok.. pantang tk nampak aku mula la menjerit! nangis! lg2 kalau bgn tido.. lagi haru kalau dia mintak dukung.. aduhai.. sampai sakit pinggang, kadang2 aku bt tak tahu je.. kalau dilayan mmg nk berdukung je la 24hrs ;p



apasal gambar leh jadi mcm ni ha? padahal tgk kat laptop ok je.. ;(


kalau aku nak pergi kerja pun sama, datang angin not good dia... ha amik ko. sampai ditarik2 kain baju kurung aku nak ikut la tu.. padahal sebelum ni ok je, sbb nenek dia akan bawa pergi main kat taman kan, bila nenek ckp "kita g taman ye.." iffah leh jawab "tak nak! nak ikut ibu , nak ikut ibu!"

sekarang ni iffah mulut mmg tak berhenti, pot pet pot pet tapi tu la still pelat lagi, ada sesetengah word yg keluar dr mulut dia tu aku tak faham, kena tanya banyak2 kali sampai dia terus ckp "eee, ibu ni!" hahahaha

ohya sekarang ni mmg dia gila ngan upin ipin, kalau boleh, setiap kali dia on tv mesti nak tengok upin ipin.. aduh.. dulu suka tengok national geographic (asik nak ular, ular,ular, geli aarrr) nasib baik la kat hp ada video upin ipin, tengokla berulang2 sampai lebam! ;)


takpe la iffah syg.. baru sorang kalau dah ada adik2 dia nanti takleh nak manja2 sgt dah..huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails