Thursday, August 18, 2011

.: Shopping :.

as'kum... ;) susah betul la nak update blog.. nak kata bz tak ada la plak.. yg sebenarnya malas.. ekekeke dah shopping baju raya?? hmm. sedih la aku tak sempat lg nk beli apa2 lagi.. ada la 2 helai baju aku beli on9 je.. tapi mmg nk kena curi masa gak tuk beli seluar jeans, tudung & apa2 lg yg belum beli la..

husband plak sama je mcm aku, baru dapat baju.. yg lain2 tu nanti2 la katanya.. ;p

nasib baik la iffah punya dah settle.. terlebih plak beli huhu lupa plak, mcm thn2 lepas adik aku pun akan belikan iffah baju, this year dapat 2 pasang, tu pun dah mcm nk terkeluar biji mata aku sbb mahal gila! dah rezeki iffah.. thn ni mmg tak belikan dress tuk iffah, tak nak jd mcm thn lepas, rugi je sbb dia takmo pakai! dia lebih selesa pakai seluar... ggrrrr

sempat ke tak nk beli barang2 yg belum dibeli lg ni..kalau tak, nangis la tak pakai baju baru huhuhuhu adeh.. confirm ramai gila org kalau g ahad ni.. ;(






4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

ai langsung tak beli lagi untuk diri sendiri :(

Marsha~ said...

untung Iffah... rezeki... :)

isya said...

tinie~cepat beli weii, dekat nk raya ni..

marsha~alhamdulillah, dpt pakcik prihatin.. ekekeke

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

Salam Aidilfitri
mohon maaf andai terkasar bahasa dan keterlanjuran kata

drpda tinie sekeluarga

Related Posts with Thumbnails