Thursday, September 29, 2011

.: 3! :.

14 September haritu genap anak aku Nur Iffah Suraya 3 tahun.. Happy birthday sayang... *dah wish kat iffah tepat jam 12.00 a.m. mata pejam, tapi aku tahu dia dengar apa yg aku wish kn sbb bila aku tanya "iffah dgr tak" dia angguk2 kepala sambil tgh isap susu.. hahahahaha hmmm... sekejap je masa berlalu..




mmg tak plan tuk celebrate birthday iffah, tp bila fikir2 balik takpelah bt majlis "potong kek" je... ekekeke, tp yg tak bestnya boleh plak dia nangis ms suruh tiup lilin.. aduhai.. maybe terkejut kot tiba2 ramai org kat rumah.. apala iffah ni..

kek pun beli kak SR je, mango delight! nyummy!!!! ingatkn nk order kek Upin Ipin, tp siapa plak yg nak bt kalau dah last minute baru nk order.. next time la kan iffah kan? ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails