Saturday, September 24, 2011

.: Buat Tidur ku Tak Lena.. :.

kepochi pasal jiran ;p giler scary ok, bila tgh tidur lena tiba2 terkejut dengar pintu seakan2 kena tendang! pastu mcm barang kena baling kat dinding & lantai!






tercari2 juga la dari arah mana bunyi bising tu, sbb bawah rumah aku tu kan tak berpenghuni, takut la ada 'penyangak' pecah masuk kn, seram bila ingat balik ada pencuri pecah masuk rumah aku haritu! ;( tapi bila dgr betul2, rupanya jiran sebelah rupanya, tp tak mcm org bergaduh sbb tak dgr suara org langsung kecuali bunyi bising mcm org tgh mengamuk hempas2 brg!



pastu hubby ckp maybe anak jiran sebelah la tu sbb dia tgh 'tak sihat' sekarang ni, haritu pun hubby dgr dia menjerit2 pastu ternampak mak dia pimpin sbb br balik dr klinik kot. pastu baru aku teringat yg dulu dia pernah mencangkung atas tembok flat sambil menyanyi, takut je dia terjun, kat rumah dia dah la takde org time tu, yg pelik mak dia leh selamba je nampak anak dia mcm tu pastu suruh anak dia turun. nasib la yg anak tu dgr ckp mak dia.. haiiihhh betul2 saspen juga la msa tu.... aku plak yg gigil2 lutut tgk..




td aku dgr mak aku tanya anak dia tu knp, then jiran aku jawab anak dia tu tak mkn ubat la tu, tu yg jadi mcm tu.. susah juga ehhh, kena harapkn ubat plak... sekarang ni mmg aku tak bagi iffah main2 kat coridoor depan umah aku tu, takut benda yg tak diingini berlaku.. huhuhu


No comments:

Related Posts with Thumbnails