Sunday, September 18, 2011

.: Mak yg Over! :.

hehe ntah knp mata ni rs segar bugar lagi ni.. padahal dah kul 12:47a.m sekarang.. ada buat majlis kecil2an = "potong kek" tuk iffah esok, anak dah dibuai mimpi, tp mak nya plak yg kelam kabut, mana taknya, plan last minute, huh! mcm tak cukup tu, tak cukup ni, aarggghh pedulikan la, janji ada belon, kek, makanan sikit2 sudah la ye.. ;) lagi pun tetamu pun just jiran2 sebelah2 rumah je.. ekekekeke budget ciput! ni pun sikit2 dah habis beberapa ratus, mcm mana eeh kalau iffah kalau dah besar sikit, pastu nak minta buat birthday party yg "grand" sikit.. *pitam ;p

No comments:

Related Posts with Thumbnails