Friday, September 9, 2011

.: Takde Geng! :.


alahai sian plak bila tgk iffah kena main sorang2, kejap2 panggil ibu, ayah, nenek, atuk sebagai ganti "kawan" utk join dia bila nak main permainan, tak kisah la main apa2 pun, ;( harus la aku bg dia adik cepat2 ekekekeke, motif????? ;p

mula2 je takut..

mcm tahun2 lepas, iffah ni penakut giler ngan bunga api apatah lagi mercun pop pop, buang duit je beli sbb dia akan nangis kalau tunjuk kat dia..... tapi kn this year dia dah berani, over lagi kalau bg 5 btg bunga api tu, dia nak lagi 10 btg plak! kalau dah habis, nangis mcm kena dera... macam2 perangai dia ni tau!




happy la tu!





dah mls nk layan ibu dah.. ;)


seronok tgk dia happy, ye la dah "tua2" mcm ni nk main bunga api kang org ingat "giler apa?" ekekeke, tumpang sekaki ngan anak sudah la...

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

cepatla bagi iffah adik wei.. fatin pun kesian men sorang2 adik dia pulak kecik lagi....

isya said...

tu la, tau mcm ni 1 thn 1, ekekeke

Related Posts with Thumbnails