Friday, October 7, 2011

.: Sebelum Dan Selepas :.

Tgk la kalau dah iffah punya kerja, habis semua dia nak cabut, tp mmg budak2 yg lain pun mcm tu gak kan? Normal la tu… ;)

Sakit mata plak bila hari2 tgk bilik ternampak sana sini “lubang” haihhhhhhh, senang cerita kena beli baru, tp kali ni beli yg 1,2,3 , dulu tak terpikir pun nak beli yg abc atau 1,2,3 ni, main ambil je sbb nak tampal kat wall sebelah katil , ye la takut kepala iffah terhantuk ms tido (bdk2 kn lasak time tido..)

Dah siap tukar! Tp yg dua atas tu aku biar je sbb lg cantik.. hehe kena tampal ms iffah tido kalau tak dia pun sibuk nak tampal, kerja ½ jam pun jadi 1jam kalau dia ada..ekekekeke

walaupun iffah dah hafal 1-10, tp dia tak tau lg yg mana 1, 2,3 ...... Lebih senang utk dia kenal nombor tu sekarang, tp mmg susah betul la jd “teacher” ni , asik nak main je iffah ni tau.. kalau mood rajin mmg dia belajar, tapi bila MALAS dia dtg ada je alasan, penat la, pastu main2 je bila kita ajar dia.. kena umpan dia nak bagi hadiah barang upin ipin baru dia nak belajar.. ;(

jgn la mcm tu sayang..huhu

3 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hehe nanti ko balik dia cabut lagi

isya said...

tinie~mmg pun... haihhh ntah mana dia sorok kn nombor2 ni huhuhu

wani said...

ehee ... sweet...

Related Posts with Thumbnails