Wednesday, November 23, 2011

.: Hari ni :.

mcm ni la kalau dah duk rumah tinggi2.. bila lif bt hal, nak naik turun kena guna tangga... lagi best bila rumah aku tingkat 17! hari ni tiga2 lif bt hal.. terpaksa g kerja turun tangga, jadinya kena pakai selipar.. hehehe cepat sikit turun tangga tu.. ekekeke pelik je g office pakai selipar. ;p


Monday, November 21, 2011

.: Rindu nya saat itu... :.

tiba2 rasa sayu bila tiba2 teringat entri yang dulu2... haihhh cumilll sgt tgk video iffah.. geli hati pun ye... ni la penyebabnya aku nk sgt bt blog dulu... tapi ntah knp sekarang malas sgt nk update.. ;( walaupun kat umah dah boleh on line anytime tapi rs mcm takde mood je nak menaip.. huhu maafkan aku wahai "BLOG" ;p

sekarang aku tiba2 je mcm baru "tersedar" bila nak start "mengajar" iffah.. konon2 jd "teacher" la kat umah.. mmg la ada ajar abc.123 sebelum ni, tapi tak bersungguh2 la... ;( haihhhh ni la jadinya bila aku lalai asik pentingkan pasal kerja je... balik sampai lewat mlm.. ;(

tapi....................................awal bln ni aku dah start "ulang kaji" mcm mana nak ajar budak baya2 iffah.. kalau boleh tak nak la dia bosan... + harap2 aku boleh sabar & kawal marah sbb banyak cabarannya.. (wah! ayat!)

ok la, nanti aku update lagi... hari ni aku bg iffah "rest" dulu lepas seminggu 2 ni prektis jd murid & cikgu ;p sbb aku tak brp sihat.. huhuhu

psst~bercadang nk hantar iffah g school, tp nk start 4 @ 5 yrs ahh?? oouhh dlm dilema...

Tuesday, November 15, 2011

.: Pindah :.

assalamualaikum..... lamanya menyepi.................


pic hasil google

finally "We're MOVING"[company tempat kerja aku la ;p] bye bye ampang! hello chow kit! ekekekeke poyo je... sebenarnya tahun lepas aku dah tau yg nak pindah cuma belum tau date yg betul2 tu tak dapat dipastikan.. lagi pun budget company tak mengizinkan tapiiii bila tau je nak pindah on NOVEMBER , since early oct dah start bz packing barang sbb nak kena pindah office..perasaan??? happy gak la sbb dekat dr rumah, tp letih dia ya Allah, sakit2 bdn semuanya.. walaupun sekarang dah dekat 2 minggu pindah ke new office tapi tak boleh lagi nak "goyang kaki" sbb kerja banyak giler nk kena buat..
mmg pressure la bila semua benda nak kena handle, time2 kita dah siap pack barang, pastu suka2 je "orang atasan" ckp nak itu nak ini, dah kena buka balik kotak2 tu semua.. mana tak naik angin!

apa2 pun sekarang 80% office dah siap, tinggal sikit je lagi nk tambah2 apa yg patut... ;)
Related Posts with Thumbnails