Tuesday, November 15, 2011

.: Pindah :.

assalamualaikum..... lamanya menyepi.................


pic hasil google

finally "We're MOVING"[company tempat kerja aku la ;p] bye bye ampang! hello chow kit! ekekekeke poyo je... sebenarnya tahun lepas aku dah tau yg nak pindah cuma belum tau date yg betul2 tu tak dapat dipastikan.. lagi pun budget company tak mengizinkan tapiiii bila tau je nak pindah on NOVEMBER , since early oct dah start bz packing barang sbb nak kena pindah office..perasaan??? happy gak la sbb dekat dr rumah, tp letih dia ya Allah, sakit2 bdn semuanya.. walaupun sekarang dah dekat 2 minggu pindah ke new office tapi tak boleh lagi nak "goyang kaki" sbb kerja banyak giler nk kena buat..
mmg pressure la bila semua benda nak kena handle, time2 kita dah siap pack barang, pastu suka2 je "orang atasan" ckp nak itu nak ini, dah kena buka balik kotak2 tu semua.. mana tak naik angin!

apa2 pun sekarang 80% office dah siap, tinggal sikit je lagi nk tambah2 apa yg patut... ;)

No comments:

Related Posts with Thumbnails