Wednesday, March 28, 2012

.: Air Gula :.

hari jumaat haritu aku kena minum air gula.. siapa pernah minum??? erkkkkkk kali ni kali ke-2 minum sbb mak aku ada kencing manis... dulu minum siap picit hidung lagi... hahahaha tak boleh tahan le, perit anak tekak.. dulu boleh je minum kat luar.. ala2 ambil angin gitu... tapi sekarang kena minum dalam bilik, ko tgk nurse, nurse tgk ko... huhuhu tak boleh nak muntah, kalau tak, harus minum lagi sekali...


picture hasil google

nampaknya tiap kali pregnant kena minum air gula ni ler...

Tuesday, March 27, 2012

.: Buku Merah :.

fuhhhhhh! fuhhhhh! banyak je habuk....ekekekekeke
lamanya tak update...buku merah yg ke-2... hihi after 4 mths br nak buat, lepas tu kena pot pet pot pet ngan nurse sbb lewat sgt nk pergi buat buku ni... tapi pekak kn telinga sambil senyum pastu jawab "sy tak tau plak kena pergi awal.. hehe"
pengalaman yg sama masa pregant iffah, kena datang 2 kali baru boleh buat buku merah..
alasan nurse : sekarang ni busy la ramai orang, datang esok pagi eehh
padahal sebelum pergi tu dah call & diorang sendiri suggest datang petang sbb tak ramai... grrrr
sabar je, dulu ms pregnant iffah kena pergi 2 kali juga sebab diorang buat buku merah hari isnin je.. huhu
nak buat nacam mana, dah nasib kan... ;) next check up 9/4/12 ngam2 5bulan..
Related Posts with Thumbnails