Tuesday, March 27, 2012

.: Buku Merah :.

fuhhhhhh! fuhhhhh! banyak je habuk....ekekekekeke
lamanya tak update...buku merah yg ke-2... hihi after 4 mths br nak buat, lepas tu kena pot pet pot pet ngan nurse sbb lewat sgt nk pergi buat buku ni... tapi pekak kn telinga sambil senyum pastu jawab "sy tak tau plak kena pergi awal.. hehe"
pengalaman yg sama masa pregant iffah, kena datang 2 kali baru boleh buat buku merah..
alasan nurse : sekarang ni busy la ramai orang, datang esok pagi eehh
padahal sebelum pergi tu dah call & diorang sendiri suggest datang petang sbb tak ramai... grrrr
sabar je, dulu ms pregnant iffah kena pergi 2 kali juga sebab diorang buat buku merah hari isnin je.. huhu
nak buat nacam mana, dah nasib kan... ;) next check up 9/4/12 ngam2 5bulan..

4 comments:

NaSuha SuhDi said...

tahniah
baru tau laaaa

NaSuha SuhDi said...

tahniah
baru tau laaaa

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

HIHIHI
tiap-tiap bulan ko menghadap gak nurse-nurse tu :)

isya said...

nasuha~tq... ;)


tinie~ tu la, mlsnya...... huhuhu

Related Posts with Thumbnails