Tuesday, May 8, 2012

.: "Adik" dia :.

ermmmm manja bkn main.. tak dapat je apa yg dia nk, nangis! tak boleh kata "jap lagi la.." kalau apa yg dia nak, time2 tu juga dia nak! kalau tak menjerit sekuat hati.. haihhhhh jap lagi nk jd kakak mcm mana ni iffah ooii... TAPIIIII dia mungkin jadi kakak yg penyayang..

ni buktinya...



dialog dia "diamla ibu, adik nak tido ni, oouuhh adik tejuk(sejuk) la, akai imut (pakai selimut) ya..." ekeke

adik dia yg betul belum keluar, training dulu kn iffah???? ;p

Monday, May 7, 2012

.: Bagai Di pam2 ! :.

arrrgghhhh!!!! berat naik mendadak betul la pregnant kali ni... mcm ni, mesti kena pot pet ngan nurse selasa ni... ;(

mana taknya, 3-4 bulan aritu berat bdn naik 1-2kg je dr sebelum pregnant sbb mual + selera mkn kurang, tp dah lepas 4 bln, sekejap2 rs lapar... haihhhhhhh

dlm ms sebulan naik 4 kg ++! target berat takmo la over dr ms pregnantkn iffah, huhu 

persiapan tuk new baby dah beli sikit2,tapi  baju 1 pun tak beli lagi, sekali ngan iffah nya baju la tuk raya.. sekali harung.. sbb lately ni mls giler nak keluar, lagi pun kaki rasa sakit je bila jln lama2 sikit..

hope tak bertambah teruk la, sbb lg 3 bln lebih je lagi.. tak sabar! ;)
Related Posts with Thumbnails